In deze cursus maak je kennis met verschillende producten en technieken uit de keuken. Je kookt ook met minder evidente ingrediënten zoals pastinaak, inktvis, artisjok, filodeeg en polentameel. Je oefent de basishandelingen met eenvoudige bereidingen zoals penne carbonara, gele paprikasoep, ratatouille en rijsttaart. Geleidelijk aan waag je je aan eigentijdse verfijnde bereidingen: aardpeersoep, viscrumble, zomerse carpaccio’s, winterse gratins en chutneys. De seizoenen vormen onze inspiratiebron voor de ingrediënten en smaken.
Op cvoscala.be vind je ook de officiële naam en inhoud van de opleidingen en cursussen, de exacte lesuren en lesperiodes, de prijzen en kortingen, de openingsuren van onze secretariaten, de datums en afspraken voor niveautesten, de adressen van onze lesplaatsen, de mogelijkheid tot online inschrijven en zoveel meer.
Open op:
CVO Scala - H. Consciencestraat
H. Consciencestraat 1A
8550 Zwevegem