Maak het groener in Zuid-West-Vlaanderen

Gepubliceerd op woensdag 18 september 2024
campagnebeeld maak het groener

Wist je dat de totale oppervlakte aan privétuinen in Vlaanderen, veel groter is dan alle natuurgebieden samen? Onder de noemer ‘Maak het groener in Zuid-West-Vlaanderen’ wil Natuur.koepel vzw in samenwerking met de Provincie West-Vlaanderen en het gemeentebestuur, iedereen aanmoedigen om streekeigen bomen en struiken aan te planten.  Neem een kijkje op www.maakhetgroener.be en bestel vandaag nog.

Het concept is simpel

Natuur.koepel vzw stelde plantpakketten samen volgens het type haag, bosje of houtkant dat je wenst. Hou je van een bijen- of vogelvriendelijke tuin of wil je graag kunnen snoepen van je tuin? Er is voor elk wat wils, ook voor mensen met een kleinere tuin.

De vzw verkoopt de pakketten aan een zeer voordelige prijs en de opbrengst van de actie gaat naar de aankoop van waardevolle natuurgebieden in jouw omgeving. 

Korting dankzij het lokaal bestuur

Als inwoner van Zwevegem ontvang je éénmalig een korting van 5 euro op de aankoop van jouw plant of boom. Bestellen kan tot uiterlijk maandag 21 oktober 2024 en doe je via onderstaande knop. 

Ik bestel meteen!

www.maakhetgroener.be